Ziet u beren op de weg bij zorgtechnologie?

31 januari 2017
Ascom en Coloriet

Technologie ontwikkelt zich erg snel binnen de gezondheidszorg. Het voorziet de zorgverlener van meer informatie waardoor hij betere toezichthoudende zorg kan verlenen. Maar hoe past u technologie nou toe binnen uw bestaande zorgproces?

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
31 januari 2017
Waar:
Ascom en Coloriet

Ziet u beren op de weg bij zorgtechnologie?

Levert het daadwerkelijk efficiency op? Kan iedereen er mee werken? Zien medewerkers wel de meerwaarde, of ervaren zij technologie als een bedreiging voor goede zorg, hun beroep of de privacy?

Zorgtechnologie

Wij ontwikkelden een interactieve theatervoorstelling 'Beren op de weg bij Zorgtechnologie'. Yvonne de Jong, expert Familieparticipatie, brengt de 'Beren' in beeld. Jan Thie, expert eHealth, gaat met het publiek in gesprek en biedt handvatten om met zorgtechnologie aan de slag te gaan. Beiden zijn werkzaam bij Vilans.

Na afloop bent u zich in grote lijnen bewust van de technologische ontwikkelingen nu en in de nabije toekomst en de impact daarvan op de zorg en op uw werk. Hopelijk gaat u naar huis met een gezonde nieuwsgierigheid naar het toepassen van technologie.

Interesse of meer weten? Neem contact op met Yvonne de Jong.

U kunt de theatervoorstelling Beren op de weg bij Zorgtechnologie onder andere bijwonen tijdens een event van Ascom op 31 januari 2017 bij zorgorganisatie Archipel in Eindhoven en op 3 februari 2017 bij zorgorganisatie Coloriet in Lelystad. Lees meer informatie over het Ascom event.

Meer informatie over zorgtechnologie

Meer informatie? Neem contact op met:

YvonneSenior adviseur
Yvonne
de Jong
Senior adviseur y.dejong@vilans.nl 06 22 81 03 76
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl