Zorg en ICT beurs

17 t/m 19 april
Jaarbeurs, Utrecht

Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT 2018! Naast ruim 180 exposanten vindt u theaters waar sprekers u op de hoogte brengen van actuele onderwerpen zoals robotica, data in de zorg en cybersecurity.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
17 t/m 19 april
Waar:
Jaarbeurs, Utrecht
Voor wie:
Zorgprofessionals, ICT’ers, management en directie van een zorginstelling
Kosten:
Gratis

Future Lab: Toekomst expo en Innoveren door te experimenteren

Bezoek het Future Lab waar zorgorganisaties en start-ups oplossingen laten zien die de zorg beter, sneller en gebruiksvriendelijker maken. Onze adviseur Sandra Suijkerbuijk demonstreert donderdag 19 april de Toekomst expo. Hoe ziet de toekomst er uit volgens u? Wissel uw ervaringen en kennis met andere zorginstellingen.

Lotte Cornelisse (Vilans) en Arina van Domselaar (Abrona) laten in het Future Lab zien hoe je technologie succesvol kunt inzetten in uw zorgorganisatie, vanuit de vraag van de cliënt. Zonder dat er een grote ‘gadgetwinkel’ ontstaat. Ontdek hoe u kunt innoveren door te experimenteren.

Sessie Werkplaats zinvolle robotica in de zorg

Lotte Cornelisse spreekt daarnaast samen met Actiz op dinsdag 17 april van 14.00 – 14.45 uur over robots in de zorg.

Er gebeurt veel rondom robotica en er liggen kansen voor de zorg. Afgelopen jaar hebben 10 zorgorganisaties uit de ouderenzorg deelgenomen aan de Werkplaats Zinvolle Robotica in de zorg. Met behulp van korte experimenten onderzochten ze de zinvolle inzet van robotica in de zorg. In deze sessie komen de mogelijkheden van robotica aanbod en worden ervaringen gedeeld. Daarnaast worden middelen gepresenteerd voor de beroepspraktijk en het onderwijs.

Meer informatie? Neem contact op met:

LotteAdviseur
Lotte
Cornelisse
Adviseur l.cornelisse@vilans.nl 06 46 05 38 26
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl