Marcel Klein

Marcel Klein

BIG-toetsers betrokken bij 'bekwaamheid toetsen'

Medewerkers die bekwaam zijn én blijven in het uitvoeren van risicovolle en voorbehouden handelingen: daar willen we naartoe! Om dat te bereiken is regelmatig toetsen belangrijk. En om het proces te borgen, zetten veel organisaties hier BIG-toetsers voor in.

24-02-2021

Vaardigheidstoets

Een veelgebruikt middel om de bekwaamheid te toetsen zijn de vaardigheidstoetsen in de Vilans Protocollen-omgeving. Met deze vaardigheidstoetsen heeft men direct inzicht in of alle stappen bij een risicovolle of voorbehouden handeling zijn uitgevoerd.

Training voor de BIG-toetsers

In het verleden organiseerde Vilans workshops in het objectief en eenduidig te toetsen en effectief feedback te geven aan de getoetsten. Dit doen we niet meer. Wanneer er behoefte is aan advies over het gebruik van de vaardigheidstoetsen kan een organisatie echter wel contact opnemen met hun vaste contactpersoon van het Vilans Protocollen-team. 

Bent u toch geïnteresseerd in een training voor de BIG-toetsers? Dit soort trainingen wordt in heel het land georganiseerd door diverse opleidingsorganisaties, zoals ROC’s en het KMBV. Ook verdiepingsmomenten behoren bij hen tot de mogelijkheden.

Bekijk ook:

Meer informatie? Neem contact op met:

MoniqueSenior Adviseur
Monique
Bressers
Senior Adviseur m.bressers@vilans.nl 06 52 59 99 21
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl