Bijeenkomst - Meedenken over kennisagenda

Voor goede zorg is ervaring én kennis nodig. Die kennis moet up-to-date zijn, zodat de cliënt de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt. Maar van welke onderwerpen is nu écht kennis nodig? Vilans maakt, in opdracht van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, een ‘kennisagenda langdurige zorg’.

16-10-2018

In de kennisagenda komt te staan over welke onderwerpen (nieuwe) kennis nodig is om de zorg verder te kunnen verbeteren. We zijn heel benieuwd naar uw ideeën hierover. Bent u werkzaam in de ouderen- of gehandicaptenzorg en wilt u meedenken over wat er in de kennisagenda moet komen? Denk met ons mee en kom naar één van onze focusgroepen!

Aanmelden

Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging voor een focusgroep in uw regio. De precieze datum wordt dan ook bekend, maar is in ieder geval in oktober of november.

U ontvangt reiskostenvergoeding en daarbovenop een vergoeding van € 50,-.

Verhinderd maar toch meedenken?

Natuurlijk kunt u ook op andere manieren met ons meedenken. Hebt u ideeën over welke kennis volgens u nodig is? Laat dan hier uw top-drie achter.

Kennisinfrastructuur Langdurige Zorg

Voor het programma Kennisinfrastructuur Langdurige Zorg houdt Vilans focusgroepen om kennisvragen op te halen, te horen welke thema’s er spelen, wat nodig is om vragen te beantwoorden en naar welk onderzoek gedaan zou moeten worden. Die inbreng leidt onder meer tot een kennisagenda die de input vormt voor het ZonMw-programma Langdurige Zorg.

Meer informatie? Neem contact op met:

MarjoleinSenior onderzoeker
Marjolein
Herps
Senior onderzoeker m.herps@vilans.nl 06 22 81 05 31
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl