Henk Nies

Henk Nies

Boek ‘Zó werkt de ouderenzorg’ gepresenteerd

'Deze boeken zijn heel handig om te begrijpen – en uit te leggen – hoe ons zorgstelsel in elkaar zit.’ Dat zei Tweede Kamerlid Corine Ellemeet (GroenLinks) bij de overhandiging van de boeken ‘Zó werkt de zorg in Nederland’ en ‘Zó werkt de ouderenzorg’ aan de Vaste Kamercommissie voor VWS. De 2 boeken, die gisteren zijn verschenen, geven heldere en neutrale informatie over hoe de zorg is geregeld.

06-06-2018

De boeken geven antwoord op vragen als: Wat is de gedachte achter het Nederlandse zorgstelsel? Hoeveel mensen werken er in de ouderenzorg? En hoe lopen de geldstromen in de zorg? In de nieuwste publicaties van Platform Zó werkt de zorg vinden zorgverleners (in spe), bestuurders, beleidsmakers, belangenbehartigers, patiënten en ouderen het antwoord op deze en andere vragen. Tijdens de presentatie van de boeken zei Kamerlid Henk Krol (50PLUS): ‘Dit boek helpt ons in debatten over de ouderenzorg. Waar wij als 50PLUS soms het verwijt krijgen vanuit emotie te praten, hebben wij nu de feiten.’

Dit boek helpt ons in debatten over de ouderenzorg.

Win een exemplaar!

De boeken zijn publicaties van Platform Zó werkt de zorg, dat Nederland wil voorzien van heldere en objectieve informatie over de zorg. Het platform is een publiek private samenwerking van 16 landelijke organisaties. Zó werkt de ouderenzorg werd geschreven in samenwerking met AAG, ActiZ, ANBO, Prismant, SBOH, SOON, Verenso, Vilans en VWS.

Wilt u het boek winnen? Plaats dan een reactie onder ons bericht op LinkedIn. De eerste 10 mensen die dat doen ontvangen een gratis exemplaar.

Lees meer

Meer informatie? Neem contact op met:

HenkDirecteur strategie en ontwikkeling
Henk
Nies
Directeur strategie en ontwikkeling h.nies@vilans.nl 06 22 49 88 62
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl