Tom van Boekholt

Tom van Boekholt

Digitale bijeenkomsten tijdens Slimme Zorg Estafette

De maand februari staat in het teken van slimme zorg en innovatie tijdens de Slimme Zorg Estafette. Iedere week laat één regio zien welke vormen van slimme zorg en innovatie er allemaal zijn. Vanwege het coronavirus zijn alle bijeenkomsten uiteraard digitaal.

26-01-2021

De Slimme Zorg Estafette is een uitgelezen kans om meer te leren over digitale zorg en wat het voor zorgorganisaties en -professionals kan betekenen. Meld u nu aan voor de bijeenkomsten en deelsessies:

  • Regio oost: Gelderland, Overijssel, Flevoland 
  • Regio west: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht
  • Regio noord: Groningen, Friesland, Drenthe
  • Regio zuid: Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Tijdens de bijeenkomsten staat de vraag centraal hoe u slimme zorg een stap verder brengt. Met de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt en de veranderende zorgbehoeften zijn slimme oplossingen noodzakelijk. Welke uitdagingen spelen er allemaal? En van welke successen kunnen we leren?

Tijdens alle bijeenkomsten en deelsessies vertellen zorgprofessionals en andere betrokkenen meer over de kansen en uitdagingen. 

Webinars

Vilans organiseert in februari meerdere webinars die gaan over innovaties en technologie in de zorg. Bekijk het overzicht en meld u aan:

Bekijk de volledige agenda

Lees meer over ons project 'Digivaardig in de zorg'

Meer informatie? Neem contact op met:

BartSenior adviseur
Bart
van Mierlo
Senior adviseur b.vanmierlo@vilans.nl 06 22 81 03 78
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl