Else Stapersma

Else Stapersma

Download gratis Slim zorgen-startpakket

Wilt u betere zorg en meer tijd voor de cliënt? Ga dan aan de slag met Slim zorgen, het terugdringen van onnodige zorghandelingen. Wij ondersteunen organisaties met en stelden een Slim zorgen-startpakket samen. Een pakket met diverse tools om van Slim zorgen een succes te maken.

27-01-2016

Het blijkt dat zorgmedewerkers een aantal nog massaal uitvoeren. Dit gaat ten koste van tevredenheid van cliënten en medewerkers en kostbare tijd en middelen.

Aan de slag

Inspireren deze mooie resultaten u ook om zorg te verbeteren en aan de slag te gaan met Slim zorgen? Download dan de volgende publicaties en tools die onderdeel zijn van het Slim zorgen-startpakket:

Download gratis Slim zorgen-startpakket

Slim zorgen loont

Dat Slim zorgen leidt tot betere en efficiëntere zorg bleek al uit de . Nu ook bij de grootschalige aanpak van Avoord, die wij ondersteunden. Deze zorgorganisatie ging als eerste met in totaal 36 teams aan de slag met Slim zorgen. Het resultaat is dat de organisatie bij elkaar 3.717 minuten per week (62 uur) bespaart, maar nog belangrijker is dat de cliënt- en medewerkerstevredenheid aanzienlijk omhoog gingen.

Ondersteuning vanuit Vilans

We begeleiden organisaties die aan de slag gaan met Slim zorgen. Dat kan op verschillende manieren. Van intensieve 1-op-1-begeleiding binnen uw organisatie tot begeleiding op afstand in de vorm van bijeenkomsten met meerdere organisaties. We beginnen altijd met een scan om te kijken hoe vaak onnodige zorghandelingen voorkomen. U kunt gratis voor 1 team een digitale scan aanvragen. We komen de resultaten graag presenteren en bespreken dan direct op welke manier wij het beste kunnen ondersteunen.

Meer informatie over Slim zorgen

Meer informatie? Neem contact op met:

ElseSenior adviseur
Else
Stapersma
Senior adviseur e.stapersma@vilans.nl 06 22 81 07 16
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl