Yvonne de Jong

Yvonne de Jong

Download het gratis co-creatie eHealthboek

Het eHealthbook is met 250 co-auteurs in 9 maanden, in een unieke co-creatie, tot stand gekomen. Vilans-adviseurs Floor de Jong en Yvonne de Jong schreven in samenwerking met Brechtje Walburgh-Schmidt van Movisie het hoofdstuk ‘eHealth in een zorgende samenleving’ dat over mantelzorg gaat. Dit hoofdstuk begint op pagina 147.

16-12-2014

Integrale benadering van eHealth 

In het gratis e-book wordt de theorie en praktijk met betrekking tot eHealth vanuit verschillende perspectieven beschreven. Wat is het? Waar liggen kansen en bedreigingen? Wat zijn lessons learned en mogelijkheden om te versnellen? Welke randvoorwaarden moeten worden ingevuld om te komen tot grootschalige implementatie en wat zijn interessante eHealth-innovaties?

Positief prikkelen

Met dit co-creatie eHealthboek willen circa 250 co-auteurs iedereen in de zorg op een positieve wijze prikkelen om te komen tot verandering met behulp van eHealth. De komende jaren staat het zorgsysteem flink onder druk. Er zijn fundamentele wijzigingen van het zorgstelsel nodig en eHealth kan hierin een positieve bijdrage leveren. Want volgens de initiatiefnemers en de 250 co-auteurs kan eHealth de kwaliteit van zorg verbeteren en tegelijk de kosten beperken.

Download het co-creatie eHealthboek.

Mocht het downloaden niet goed lukken dan kunt u een mail sturen naar zorginnovatieboek@gmail.com. Het boek wordt dan via de mail verstuurd.

Meer informatie? Neem contact op met:

YvonneSenior adviseur
Yvonne
de Jong
Senior adviseur y.dejong@vilans.nl 06 22 81 03 76
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl