Gratis e-learning over fysieke belasting in de zorg

In deze gratis e-learning krijgt u aan de hand van 20 vragen basiskennis aangereikt over fysieke belasting in de zorg.

12-10-2015

E-learning over fysieke belasting in de zorgDe e-learning leert u over de opbouw van uw rug, principes van ergonomisch werken, 5 Mobiliteitsklassen en Praktijkrichtlijnen Fysieke Belasting.

 

Modules fysieke belasting in zorg

Ook krijgt u hulpmiddelen aangereikt om overbelasting te voorkomen. Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zorg verleent aan cliënten met een mobiliteitsbeperking. Na deze basismodule kunt u ook de andere modules over fysieke belasting volgen zoals ‘Actieve en passieve zit’ en ‘Manoeuvreren en Werken met glijzeilen’.

Doe e-learning

U hoeft van tevoren niets te bestuderen en kunt direct beginnen. Uiteraard krijgt u bij elke vraag, of u deze nu goed of fout beantwoordt, uitgebreide feedback.

Wat zijn teamtrajecten en hoe gaat u hiermee aan de slag? Bekijk het in deze animatievideo over de teamtrajecten van Vernieuwend online leren.

Nieuw Leren in de Zorg

Wilt u samen met andere organisaties op zoek naar kansen en mogelijkheden om professionals en leerlingen een uitdagende leerervaring te bieden? Met Nieuw Leren in de Zorg werkt u mee aan het bundelen van kennis en kracht in de zorg en het onderwijs.

Meer informatie over online leren

Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl