Henry Mostert

Henry Mostert

E-learning - Goed communiceren in de zorg

U bent voortdurend in gesprek. Met cliënten, collega’s, mantelzorgers of familie en vrienden van uw cliënten. Goede gesprekken zijn belangrijk. Uw werk wordt er leuker van en de zorg beter. Sommige gesprekken lopen lastig. Waarom is dat en hoe kan het beter? Dat leert u met de e-learning modules Goed in Gesprek.

28-10-2015

Voor iedereen werkzaam in de langdurende zorg

In de 2 modules leert u door vragen te beantwoorden over praktijksituaties. Daarnaast zijn er goede video’s met duidelijke voorbeelden. Daardoor is deze e-learning makkelijk te volgen voor iedereen die werkzaam is in de langdurende zorg, van gastvrouw tot verpleegkundige.

Doe e-learning Goed in Gesprek

Als u 80% van de toetsvragen goed heeft, krijgt u een certificaat. U kunt de e-learning altijd opnieuw doen.

E-learning - Goed Communiceren in de Zorg

Accreditatie Goed in Gesprek

Voor elke module kunt u 1 accreditatiepunt halen voor het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden van V&VN (4 euro administratiekosten). Deel 1 gaat over het voeren van een goed gesprek. Hoe goed luistert u of vult u gemakkelijk in voor een ander? Stelt u veel open of juist gesloten of suggestieve vragen? In deel 2 leert u over gesprekken met een specifiek doel, bijvoorbeeld feedback geven en krijgen en wat hier het juiste moment voor is.

De e-learning sluit aan bij het thema Goed in gesprek op Zorg voor Beter.

Wat zijn teamtrajecten en hoe gaat u hiermee aan de slag? Bekijk het in deze animatievideo over de teamtrajecten van Vernieuwend online leren.

Nieuw Leren in de Zorg

Wilt u samen met andere organisaties op zoek naar kansen en mogelijkheden om professionals en leerlingen een uitdagende leerervaring te bieden? Met Nieuw Leren in de Zorg werkt u mee aan het bundelen van kennis en kracht in de zorg en het onderwijs.

Meer informatie over online leren

Meer informatie? Neem contact op met:

HenryExpert
Henry
Mostert
Expert h.mostert@vilans.nl 06 22 80 99 90
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl