Henk Nies

Henk Nies

Hannie Treffers lid Programma adviesraad IHI Amsterdam 2018

Hannie Treffers wordt lid van de Programma adviesraad van het International Forum on Quality and Safety in Healthcare, Amsterdam 2‐4 May 2018.

16-02-2017

Het Forum wordt georganiseerd door British Medical Journal (BMJ) en het Institute for Healthcare Improvement (IHI). Hannie is onze directeur programmamanagement en verantwoordelijk voor programma’s als In voor zorg! en Waardigheid en trots.

Hannie Treffers lid Programma adviesraad IHI Amsterdam 2018

International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Het Forum is een meerdaags internationaal congres dat met duizenden deelnemers de beweging naar betere kwaliteit en veiligheid in de gezondheidszorg ondersteunt doormiddel van kennisuitwisseling.

De Programma adviesraad van het International Forum Amsterdam 2018 wordt voorgezeten door Ian Leistikow, Senior Inspecteur van IGZ met Pauline Meurs, hoogleraar bij de Erasmus Universiteit Rotterdam en de internationale voorzitter Göran Henriks, directeur Leren en innovatie, Jönköping Provinciebestuur, Zweden.

Verbinden van professionals

Wij delen de doelstelling van het International Forum van BMJ en IHI om kwaliteit en veiligheid van zorg te verbeteren doormiddel van het verbinden van professionals en daarmee uitkomsten voor patiënten en cliënten te verbeteren. Zo worden de resultaten van het landelijke ondersteuningsprogramma In voor zorg!, dat is uitgevoerd door ons, in april 2017 gepresenteerd op het International Forum in London.

Meer informatie over kwaliteit in zorg

Meer informatie? Neem contact op met:

HenkDirecteur strategie en ontwikkeling
Henk
Nies
Directeur strategie en ontwikkeling h.nies@vilans.nl 06 22 49 88 62
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl