Frans van Zoest

Frans van Zoest

Hoe gaat de zorg om met duurzaamheid

Vilans-expert Frans van Zoest gaat in op de grote trends die op de zorg afkomen tijdens het congres 'Een nieuwe generatie ouderen(zorg)'. Duurzaamheid is één van de trends die niet meer weg te denken is uit de wereld. Steeds meer mensen willen dat we verduurzamen. Hoe gaat de zorg met deze en andere maatschappelijke trends om? 

06-11-2019

‘Bij een trend als verduurzamen in de zorg kun je denken aan (duurzame) inkoop. Maar ook aan duurzame inzet van het personeel en hele praktische zaken als energie- en waterbesparing waar je als zorgorganisatie mee aan de slag kunt gaan,’ zegt Van Zoest.  

Bekijk de video:

8 tenten, 8 trends

Op 27 november organiseren we tijdens het congres ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’ de beleefsessie ‘Wat doet de toekomst met jou en jij met de toekomst?’. In deze sessie kunt u 8 maatschappelijke trends met impact op de zorg zelf zien en ervaren! Tijdens de sessie komen vragen aan bod als: Waar komen deze trends vandaan? En wat is hun impact (positief én negatief) op de zorg? Na een inleiding op de 8 trends kiest u er eentje om u in onder te dompelen. Om uzelf vervolgens de vraag te stellen: wat doet deze mogelijke toekomst met mijn werk? Wat ga ík doen met die toekomst?

Aanmelden voor het congres

Het congres 'Een nieuwe generatie ouderen(zorg)' helpt u om in één dag compleet op de hoogte te zijn van alle uitdagingen en oplossingen voor een nieuwe generatie ouderenzorg. Trends spelen daarin een belangrijke en bepalende rol.

8 trends in de langdurende zorg

Eerder dit jaar verscheen onze publicatie ‘Als waarden en behoeften veranderen. Inspiratie voor de langdurende zorg van morgen’. In deze publicatie zetten we 8 trends op een rij die van belang zijn voor de langdurende zorg. Voor zorgorganisaties is het erg handig om te weten wat trends als (toenemende) flexibiliteit en digitale veiligheid voor hun kunnen betekenen.

Download de publicatie

Meer informatie? Neem contact op met:

FransExpert innovatie
Frans
van Zoest
Expert innovatie f.vanzoest@vilans.nl 06 55 44 03 68
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl