Anneke Augustinus

Anneke Augustinus

Hoe past u met succes technologie toe in uw zorgorganisatie?

Technologie helpt om de kwaliteit van leven van de cliënt te verbeteren. Daarnaast ondersteunt technologie het werken aan een doeltreffender en efficiënter zorgproces in veel organisaties in de langdurende zorg. Maar een succesvolle implementatie gaat niet altijd zonder slag of stoot: zijn de kosten te dekken? Hoe houdt u in het zorgproces de focus op het beoogde doel, de ondersteuning en de uitvoering? En meestal vraagt de invoering van techniek om een andere manier van werken.

09-11-2016

De afgelopen 2 jaar werkten 22 zorgorganisaties aan deze uitdagingen in de Thematranche Technologie van In voor zorg! En zij bereikten onder andere meer eigen regie van de cliënt, minder reistijd voor medewerkers en betere inkoopposities voor de zorgorganisaties bij gemeenten. Nieuwsgierig geworden naar deze opbrengsten? Lees het terug in de 3 onderstaande publicaties Aan de slag met technologie, waarin de organisaties ervaringen, methodieken en instrumenten met u delen.

Hoe past u met succes technologie toe in uw zorgorganisatie?

De oriëntatiefase

De eerste bundel Aan de slag met technologie gaat over de oriëntatiefase. Hoe kiest u uit de eindeloze mogelijkheden van technologie in de zorg en hoe begint u? De deelnemers aan de Thematranche Technologie van In voor zorg! verkennen verschillende kansen en perspectieven.

Hoe past u met succes technologie toe in uw zorgorganisatie?

De implementatiefase

De tweede bundel Aan de slag met technologie behandelt de implementatiefase. Na een uitgebreide oriëntatie zijn de deelnemers aan de Thematranche Technologie van In voor zorg! gestart met de implementatie. Wat ging goed, wat kon beter en welke tips en tools hebben anderen?

Hoe past u met succes technologie toe in uw zorgorganisatie?

Financiering, borging en opschaling

In de derde bundel Aan de slag met technologie gaan de deelnemers aan de Thematranche Technologie van In voor zorg! én een aantal experts in op de financiering, borging en opschaling van technologie in de zorg.

Meer informatie over technologie

Meer informatie? Neem contact op met:

AnnekeDirecteur Waardigheid en trots
Anneke
Augustinus
Directeur Waardigheid en trots a.augustinus@vilans.nl 06 21 31 18 06
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl