Hester Moerman

Hester Moerman

Inschrijving voor congressen Waardigheid en trots geopend

De inschrijving voor de Waardigheid en trots-congressen van 2021 is geopend. Hét jaarlijkse congres voor zorgprofessionals in de verpleeghuiszorg. Door corona hebben we het congres vorig jaar moeten afgelasten, maar gelukkig kunnen we dit jaar weer bij elkaar komen. En deze keer zelfs vier congressen: op 15 november, 22 november, 29 november en 6 december. Elke dag heeft ook een online programma. Kom langs op één van de locaties, neem deel aan inspirerende sessies en stel uw eigen online programma samen.

01-10-2021

Samen werken aan steeds betere verpleeghuiszorg. Daar draait het om in het programma Waardigheid en trots. Dat is ook in de coronaperiode onverminderd het doel gebleven. Onder moeilijke omstandigheden heeft toch iedereen alles op alles gezet om een goede kwaliteit van zorg te leveren. 

Tijdens de congressen blikken we met mensen uit de verpleeghuissector terug én kijken we vooruit. Wat hebben we de afgelopen jaren met elkaar bereikt? Wat zijn de ervaringen en ontwikkelingen? Wat zijn de geleerde lessen? En hoe geven we vorm aan vernieuwing en verbetering? 

Vier congressen, vier data, vier thema’s

Op elk congres staan keynote-sprekers uit de zorg, paneldiscussies en sessies op het programma. Luister naar interessante expert-sprekers als Anne-Mei The, Foppe de Haan, Teun Toebes, Aukje Nauta, Philip Idenburg, Jethro Hardeman en Rens Brankaert. In de middagprogramma’s is een flink aantal sessies gepland, waarin experts en professionals uit de praktijk van zorgorganisaties hun kennis en ervaringen delen. Ook heeft elk congres een informatiemarkt.

Persoonsgerichte zorg, Werken met plezier, Innoveren en leren en Toekomst verpleeghuiszorg: op elk congres staat één van deze thema’s centraal in de ochtend. De plenaire opening, keynote-spreker en een aantal sessies staan in het teken van dit thema. Dit zijn ook de onderdelen die online te volgen zijn. Bekijk welk thema op welk congres centraal staat en het hele sessie-aanbod:

NB In de middag zijn er sessies rond alle vier de thema’s.

Ook online programma beschikbaar

Vindt u het prettiger om de congressen vanuit huis of vanaf je werkplek bij te wonen? Dan kan dat! De plenaire opening in de vorm van een talkshow en de keynote-spreker wordt gestreamd. Deze plenaire opening is voor elk congres weer anders. Bij elk congres verzorgen we ook een aantal sessies die fysiek en online te volgen zijn. Op die manier kunt u een persoonlijk programma samenstellen en zelfs meerdere congressen bijwonen. Bekijk het online programma.

Coronamaatregelen

We volgen de wettelijke coronamaatregelen die op dat moment gelden. Dat betekent dat we er nu van uitgaan dat we voor toegang tot de fysieke bijeenkomst met behulp van de CoronaCheck-app controleren of de deelnemers gevaccineerd zijn, dan wel een recente test (maximaal 24 uur oud) hebben gedaan. Deze test moet u zelf regelen.

Aanmelden

Bekijk de programma’s per locatie en meld u aan voor het congres en de sessies van uw keuze. U kunt bij uw aanmelding aangeven of u op locatie of online deelneemt. 
- U kunt zich maximaal voor één congres fysiek aanmelden. 
- Online kunt u zich voor alle congressen aanmelden en kiest u per congres welke delen van het programma u volgt. 

 Ga direct naar het inschrijfformulier

Meer informatie? Neem contact op met:

HesterCommunicatieadviseur
Hester
Moerman
Communicatieadviseur h.moerman@vilans.nl 06 15 63 40 85
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl