Jubilerend Vilans: samen zoeken naar de kunst van goede zorg

Inspirerend, uitnodigend en ontroerend. Zo oordeelden bezoekers over de feestelijke bijeenkomst vanwege het tienjarig bestaan van Vilans op 4 oktober 2017 in TivoliVredenburg in Utrecht.

09-10-2017

Kennisfestival

Partners en medewerkers kregen een gevarieerd programma voorgeschoteld: van tot nadenken stemmende sprekers als Machteld Huber, Pauline Meurs, Otwin van Dijk en Kees van der Burg tot indrukwekkend toneel van het Toverbaltheater (dat het woord ‘omwarmen’ introduceerde: iedereen doet mee en hoort erbij. Wie is hier nu anders?). De Florence Swingt Band verzorgde de muzikale omlijsting. Ook het kennisfestival en de workshops over actuele onderwerpen vielen zeer in de smaak.

Samen zorgen dat zorg beter werkt

Toenmalig bestuurder Annelies Versteegden en bestuurder Henk Nies benadrukten het belang van de goede samenwerking met partners, in het verleden én in de toekomst: ‘Alleen met elkaar kunnen we de zorg beter maken, met elkaar zoeken we daarom naar wat de kunst is van goede zorg. Wat ons betreft rust die op 4 pijlers: de cliënt, kennisdeling, innovatie en samenwerking. Zo kunnen we samen de zorg en de kwaliteit van leven van cliënten in de langdurige zorg blijven verbeteren.’

Online nagenieten

Op Twitter deelden aanwezigen hun bijzondere momenten. De hashtag #vilans10jaar gaf een levendig beeld van de dag met foto’s, video’s, enthousiaste tweets en felicitaties. Op Storify en de Youtube afspeellijst ‘Vilans 10 jaar’vindt u een impressie van de dag. Zoals interessante interviews en sfeervideo’s. De interviews zijn voorzien van ondertiteling: zet deze aan om te bekijken.

Meer informatie over Vilans

Meer informatie? Neem contact op met:

MirellaVoorzitter raad van bestuur
Mirella
Minkman
Voorzitter raad van bestuur m.minkman@vilans.nl 030 7892300
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl