Henk Nies

Henk Nies

Kennisopbrengsten In voor zorg! geborgd op langdurigezorg.nl

De online kennisbank www.langdurigezorg.nl is live. Op dit online platform zijn de belangrijkste kennisopbrengsten te vinden uit onder andere 7 jaar In voor zorg!. Ook vindt u de artikelen van andere afgeronde programma’s gericht op ondersteuning van veranderingen in de sector langdurende zorg, zoals Hervorming Langdurige Zorg en het Experiment Regelarme Instellingen.

15-05-2017

Op Langdurigezorg.nl vindt u achtergrondinformatie over de programma’s, zoals de aanleiding en doelstelling van het programma, een overzicht van de deelnemers en een lijst met publicaties en resultaten. Een zoekmachine met verschillende filters maakt het makkelijk om de kennis te benaderen.

kennisopbrengsten in voor zorg geborgd op website

Programma In voor zorg! afgesloten

Het programma In voor zorg! is onlangs afgesloten. Het programma In voor zorg werd in 2009 in het leven geroepen en hielp meer dan 430 organisaties in de langdurige zorg hun werk te verbeteren en mee te gaan in veranderingen als zelfsturing. Tijdens het eindcongres in Utrecht in april werd het programma afgerond en de verzamelde kennis en ervaringen gedeeld. 

Het afronden van dit programma, betekent ook dat de website www.invoorzorg.nl offline gaat. Om de kennis en ervaringen na afronding van een programma op een toegankelijke wijze en op een centrale plek te borgen, is langdurigezorg.nl ingericht.

Langdurigezorg.nl is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Vilans. De komende tijd wordt de site nog verder aangevuld.

Meer informatie over In voor zorg!

Meer informatie? Neem contact op met:

HenkDirecteur strategie en ontwikkeling
Henk
Nies
Directeur strategie en ontwikkeling h.nies@vilans.nl 06 22 49 88 62
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl