Anneke Augustinus

Anneke Augustinus

Marianne Lensink versterkt Waardigheid en trots

Marianne Lensink maakt de overstap van Zorgverzekeraars Nederland (ZN), waar zij 4 jaar directeur Zorg is geweest, naar Vilans. Zij wordt per 1 september de coördinator van het programma Waardigheid en Trots, met name voor ‘Ruimte voor verpleeghuizen’. Marianne Lensink volgt daarmee Carolien Koning op, die per 1 mei haar werkzaamheden voor Waardigheid en Trots en voor In voor zorg! heeft afgerond.

10-05-2017

 

marianne lensink versterkt waardigheid en trots

ZN-voorzitter André Rouvoet: ‘We feliciteren Marianne van harte met haar nieuwe functie bij Vilans. De verpleeghuiszorg ligt Marianne na aan het hart. Wij zijn er zeker van dat zij bij Vilans met dezelfde energie en passie voor de zorg aan de slag gaat als zij ook bij Zorgverzekeraars Nederland heeft gedaan.’ Wij zijn blij met de aanstelling van Marianne Lensink.

Waardigheid en Trots: ruimte voor verpleeghuizen

Ruim 150 zorginstellingen met ruim 700 locaties doen mee aan het programma Ruimte voor verpleeghuizen, onderdeel van Waardigheid en trots. De deelnemers zijn aan de slag met hun verbeterplannen en werken in zogenaamde themagroepen. De thema’s lopen uiteen van ‘Cliënt centraal’ tot ‘Indicatiestelling’ en van ‘Domeinoverstijgende bekostiging’ tot ‘Voedselveiligheid – HACCP’.

Meer van Waardigheid en Trots 

Meer informatie? Neem contact op met:

AnnekeDirecteur Waardigheid en trots
Anneke
Augustinus
Directeur Waardigheid en trots a.augustinus@vilans.nl 06 21 31 18 06
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl