Cecil Scholten

Cecil Scholten

Nieuwe set Inspiratiekaarten Welbevinden

Kennisplein Zorg voor Beter heeft een set inspiratiekaarten samengesteld naar aanleiding van de fotowedstrijd Mentaal Welbevinden. Met de set kunnen zorgmedewerkers op een laagdrempelige en creatieve manier, met cliënten en familie in gesprek gaan over levensthema’s. De set Inspiratiekaarten Welbevinden is online te bestellen voor € 27,95.

01-04-2015

Voor wie zijn de inspiratiekaarten?

De Inspiratiekaarten Welbevinden zijn bedoeld voor medewerkers en vrijwilligers in de zorg. Zij kunnen de kaarten gebruiken om in gesprek te komen met cliënten en hun naasten over hun mentaal welbevinden. Ook kunnen zij ze gebruiken in teambesprekingen en gesprekken met collega’s.

Inspiratiekaarten Mentaal Welbevinden

Fotowedstrijd Mentaal Welbevinden

Voor de fotowedstrijd Mentaal Welbevinden stuurden zorgmedewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers meer dan 500 foto’s in. Het resultaat was boven verwachting. De jury koos de meest aansprekende foto’s voor de thema’s Vreugde, Verdriet, Verhaal en Verbondenheid. De set is aangevuld met foto’s van coach en fotograaf Ilse Vooren. Het resultaat zijn 48 full colour foto’s op A5-formaat in een luxe opbergdoos.

Mariëlle Cuijpers, expert mentaal welbevinden van Vilans: “Duidelijk is dat mentaal welbevinden voor veel mensen te maken heeft met samen zijn of samen doen, plezier maken, buiten zijn, samen met anderen maar ook alleen.”

Bestel Inspiratiekaarten Welbevinden

Meer informatie over welbevinden

Meer informatie? Neem contact op met:

CecilDirecteur Kennisnetwerken
Cecil
Scholten
Directeur Kennisnetwerken c.scholten@vilans.nl 06 22 81 08 16
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl