Anneke Augustinus

Anneke Augustinus

Programma bekend van jaarlijks congres Thuis in het Verpleeghuis

Het programma van het congres Thuis in het Verpleeghuis op 1 juli 2019 is bekend. Er zijn meer dan 70 sessies te bezoeken. De speerpunten zijn: meer tijd en aandacht voor de bewoner, voldoende en enthousiaste zorgverleners én voortdurend leren en innoveren.

20-05-2019

Aanmelden

Bezoekers kunnen uiteenlopende sessies bijwonen op de plenaire ochtend, in het middagprogramma én tijdens de keynotes, praktijksessies, workshops en talkshows. Zo licht de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) haar toezicht op de zorg toe, levert kennisorganisatie Vilans een sessie over het gesprek bij het levenseinde en zoeken theatermaakster Adelheid Roosen en bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk naar menselijke zorg.

Aanbod

Het jaarlijkse congres Thuis in het Verpleeghuis draait om het samen werken aan de ontwikkeling van de verpleeghuiszorg. Thema’s zijn welzijn, dementie, palliatieve zorg, veiligheid & hygiëne, innovatie, leiderschap, onderwijs en de arbeidsmarkt. Bekijk het aanbod aan keynotes, lezingen, workshops, praktijksessies en talkshows.

Lees meer over kwaliteit van zorg

Meer informatie? Neem contact op met:

AnnekeDirecteur Waardigheid en trots
Anneke
Augustinus
Directeur Waardigheid en trots a.augustinus@vilans.nl 06 21 31 18 06
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl