Henk Nies

Henk Nies

Schrijf mee aan een internationale leidraad voor integrale zorg

Bent u een academicus op het gebied van integrale zorg? Of hebt u verstand van geïntegreerde zorgoplossingen? Dan wordt u door het redactieteam van harte uitgenodigd om een voorstel voor een schrijfbijdrage in te dienen.

21-08-2018

De titel van de leidraad is ‘How to deliver Integrated Care - A guidebook for managers’ en wordt onderdeel van de Emerald Series 'Delivering Change in European Healthcare'. Het redactieteam staat onder leiding van Henk Nies, bestuurder van Vilans, en Axel Kaehne, hoofdredacteur van het tijdschrift voor Integrale Zorg (‘Journal of Integrated Care’).

Een afspiegeling van internationale kennis

Er is vooral interesse in bijdragen van teams van academici en uitvoerders van geïntegreerde zorgoplossingen. Dit zorgt namelijk voor relevante bijdragen die programmamanagers, programmacoördinatoren en bestuurders helpen bij de implementatie van integrale zorg. Het redactieteam streeft naar een internationale samenstelling van schrijfteams zodat er een goede afspiegeling van internationale kennis ontstaat. Elk schrijfteam krijgt straks een van de volgende secties toegewezen: het ontwerpen, implementeren of het evalueren van programma’s voor integrale zorg. Toch wil het redactieteam ook potentiële auteurs oproepen om te reageren die vooral bijdragen willen aanleveren over specifieke hoofdstukken.

Lees in de handleiding de uitgebreide instructie

Wilt u meedoen?

Stuur dan een cv en een kort overzicht (niet meer dan 500 woorden) naar Henk Nies (h.nies@vilans.nl) of Axel Kaehne (axel.kaehne@edgehill.ac.uk) met uw suggesties voor het schrijfteam, aan welk hoofdstuk of sectie u zou willen werken, enkele details over mogelijke inhoud en hoe u het schrijven zou aanpakken. De deadline voor indiening is 1 oktober 2018. De planning is om het boek op de jaarlijkse EHMA-conferentie (European Health Management Association) te presenteren in juni 2020.

Meer informatie? Neem contact op met:

HenkDirecteur strategie en ontwikkeling
Henk
Nies
Directeur strategie en ontwikkeling h.nies@vilans.nl 06 22 49 88 62
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl