Jennie Mast

Jennie Mast

Spelenderwijs aan de slag met het Omaha System met spel

Wilt u het werken met het Omaha System uitleggen aan studenten? Of aan medewerkers die net starten? Dit is nog niet zo eenvoudig. Zeker niet als u geen beschikking heeft over een ECD. Een toegankelijk hulpmiddel is het Omaha System Spel. Ontwikkeld vanuit de praktijk legt het spelenderwijs uit hoe het Omaha System werkt.

05-12-2016

Bestel het Omaha System Spel
Kosten 110 euro

Spelenderwijs aan de slag met het Omaha System

Omaha System Spel: scoren op status, kennis en gedrag

De spelers zien het Omaha System in één oogopslag. Door een kaart te pakken met een casus begint het spel. De spelers zien letterlijk welke stappen ze zetten. En door er samen in het team over te praten, merken ze hoe goed het is om te verwoorden. Met pionnen geeft u de huidige en streefscore weer op status, kennis en gedrag.

Bij het spel hoort het boekje Het Omaha System – een introductie. Dit gebruikt u tijdens het spel als naslagwerk. Voor gevorderde spelers is het interessant om een eigen casus in te brengen. Gebruik het spel ook bij uw teamevaluatie.

Ieder niveau

Kortom: het spel is in te zetten voor ieder niveau. Het niveau van de casus bepaalt de moeilijkheidsgraad en er is een handleiding, dus u kunt er gemakkelijk mee aan de slag!

Meer informatie over het Omaha System

Meer informatie? Neem contact op met:

JennieSenior adviseur
Jennie
Mast
Senior adviseur j.mast@vilans.nl 06 22 81 06 01
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl