Marcel Klein

Marcel Klein

Oproep - Structureel innoveren doe je zo!

Met het Vilans-project WE❤INNOVATORS gaan we komend jaar een verkenning doen naar de structurele organisatie van innovatie. We zijn op zoek naar een aantal organisaties waarvan de bestuurder en innovatiemanagers met ons hierover in gesprek willen. Is dit wat voor uw organisatie?

04-03-2021

Neem contact op

Innovatie komt steeds hoger op de agenda te staan in de langdurige zorg. Het aantal functies met ‘innovatie’ in de titel stijgt explosief. Tegelijkertijd zien we een grote verscheidenheid aan manieren waarop innovatie is gedefinieerd, gepositioneerd, gefinancierd, ofwel: georganiseerd. De hamvraag is dan ook: wat werkt in welke context? 

We zijn op zoek naar...

In onze zoektocht starten we bij bestuurders en innovatiemanagers van zorgaanbieders. Voor een representatief beeld zoeken we naar een mix van zorgaanbieders uit zowel de verpleeghuiszorg, thuiszorg als verstandelijk gehandicaptenzorg. We zijn specifiek op zoek naar zorgaanbieders met bepaalde kenmerken. Herkent u zich in onderstaande omschrijving? Dan komen we graag met u in contact!

  • Kleine zorgaanbieder die bewust bezig is met innovatie.
  • Zorgaanbieder die bewust niet of weinig innoveert.
  • Zorgaanbieder die (voornamelijk) thuiszorg biedt.
  • Zorgaanbieder met een geheel eigen kijk op innovatie.

Naast het voeren van gesprekken staan we open voor inzichten en modellen die u geïnspireerd hebben. Bent u onlangs iets tegengekomen waar u veel aan gehad heeft? Deel het dan met ons, dan nemen we het mee in onze verkenning. Dit kan via zorgvernieuwers@vilans.nl.  

Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in het verloop van deze verkenning? Stuur dan ook een mailtje naar zorgvernieuwers@vilans.nl. Dan houden we u op de hoogte van de voortgang.

Meer informatie? Neem contact op met:

BartSenior adviseur
Bart
van Mierlo
Senior adviseur b.vanmierlo@vilans.nl 06 22 81 03 78
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl