Subsidie voor opschalen eHealth tijdens coronacrisis

Dankzij het gebruik van digitale toepassingen in de zorg worden zorgmedewerkers ontlast en kunnen cliënten langer thuis wonen. Zeker tijdens de coronacrisis is dit erg belangrijk gebleken. Om zorgaanbieders en ondersteuners te helpen bij het opschalen van eHealth is er de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET).

24-08-2020

Deze subsidieregeling is voor ondersteuning en zorg van thuiswonende ouderen, mensen met een chronische ziekte of beperking. Ook kan de regeling ingezet worden ter ondersteuning van de mantelzorger. De zorgaanbieder of ondersteuner kan samen met een inkoper een aanvraag indienen.  

Lees meer over de SET-regeling

Hoe werkt het aanvragen van de subsidie?

Heeft u een plan om eHealth binnen uw organisatie op te schalen en overweegt u subsidie aan te vragen? Wilt u sparren over de mogelijkheden? In het subsidieprogramma wordt uitgelegd hoe u dit doet.

Lees het stappenplan SET-subsidie aanvragen

Gratis webinar over SET

Op 10 september organiseren Health Valley en ZonMw samen een online round-table. Er wordt tijdens dit gratis webinar toegelicht wat SET is, wat de voordelen van de regeling zijn en hoe u een aanvraag samen met uw zorginkoper indient.

Ga naar de overzichtspagina over het coronavirus

Meer informatie? Neem contact op met:

Henk HermanSenior onderzoeker
Henk Herman
Nap
Senior onderzoeker h.nap@vilans.nl 06 22 81 07 66
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl