Tijdelijke sluiting pand Movisie, NJi en Vilans

De kennisorganisaties Movisie, Nederlands Jeugdinstituut (NJi) en Vilans sluiten tijdelijk het pand aan de Catharijnesingel in Utrecht. Zeker tot maandag 6 april zetten de bijna 600 medewerkers van de drie landelijke kennisorganisaties het werk virtueel voort. Als kennisorganisaties blijven wij werken aan actuele kennis voor het maatschappelijk domein en de zorg, ook in deze uitzonderlijke omstandigheden.

17-03-2020

De sluiting is naar aanleiding van de landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Medewerkers van de kennisorganisaties zijn bereikbaar via de eigen telefoon en via e-mail. Afspraken worden zoveel als mogelijk verzet naar telefonisch overleg of naar beeldbellen. Bijeenkomsten en trainingen in deze periode zijn eveneens afgezegd of worden verplaatst. Afspraken met zorg- en welzijnsorganisaties of andere organisaties worden in afstemming ingevuld. 

Kijk in de komende weken op de websites van Movisie, NJi en Vilans voor actuele informatie over bereikbaarheid en beschikbaarheid. Informatie over het pand Catharijnesingel 47 is te krijgen via de beheersorganisatie Sekondant via servicedesk@sekondant.nl of 030 - 230 6333.

Ga naar de overzichtspagina over het coronavirus

Meer informatie? Neem contact op met:

MirellaVoorzitter raad van bestuur
Mirella
Minkman
Voorzitter raad van bestuur m.minkman@vilans.nl 030 7892300
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl