Marjolein van Vliet

Marjolein van Vliet

Vergroot de vrijheid voor cliënten: doe mee aan de challenge

Wilt u de vrijheid voor cliënten en medewerkers vergroten? En in uw organisatie de mogelijkheden en kansen verkennen? Doe dan mee aan de online challenge 'Samen op weg naar vrijheid'.

Doe mee aan de challenge

De challenge is de ideale manier om met uw team te werken aan het vergroten van vrijheid, voor cliënt en medewerker. Samen ontdekt u de mogelijkheden. U ontvangt om de week een opdracht: 6 in totaal. De opdrachten kunt u gemakkelijk combineren met uw werk. Vergroot uw kennis en ontdek handige tools die uw team verder helpen.

Challenge ouderenzorg

Challenge gehandicaptenzorg 

Vergroot vrijheid van cliënten

Meer vrijheid in de zorg voor cliënt en medewerker. Dat is ons doel en daar hebben we ons het afgelopen anderhalf jaar met verschillende zorgorganisaties voor ingezet in het project Samen op weg naar vrijheid. Om deze beweging ook op gang te houden na afloop van het project hebben we de challenge over vrijheid ontwikkeld. Ga aan de slag om de vrijheid voor uw cliënten te vergroten!

Samen op weg naar vrijheid

De challenge is ontwikkeld vanuit het project Samen op weg naar vrijheid. Meer informatie, inspiratie en tips en materialen vindt u op www.samenopwegnaarvrijheid.nl.  

Meer informatie over vrijheidsbeperking

Meer informatie? Neem contact op met:

MarjoleinExpert
Marjolein
van Vliet
Expert m.vanvliet@vilans.nl 06 22 81 00 10
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl