Else Stapersma

Else Stapersma

Video - Webinar registratielasten

In deze webinar over registratielasten geven we een toelichting op de oorsprong van registraties en een aantal veel voorkomende misverstanden. De webinar beschrijft ook een aanpak waarmee u als organisatie aan de slag kan om registraties die u uzelf opgelegd hebt, op te ruimen. Sabina Mak, projectleider bij Vilans en gezondheidsjuristen Wim Wickering en Linsey Schaftenaar van Zorg Zaken Groep, geven de webinar.

25-11-2015

Bekijk webinar

Overzicht wettelijk verplichte registraties

De tijd is te kort om inhoudelijk in te gaan op alle registraties. U kunt alle voor de intramurale ouderenzorg teruglezen in het overzicht dat we samenstelden met Zorg Zaken Groep.

Video – Webinar registratielasten

Kijkersvragen over aanvullende eisen

Naast een aantal inhoudelijke vragen, hebben de kijkers vooral vragen over hoe ze met aanvullende eisen vanuit de inspectie, branchevereniging en zorgkantoren omgaan. Het overzicht beperkt zich tot de wettelijk verplichte registraties in de langdurige intramurale zorg en gaat niet inhoudelijk in op verplichte eisen vanuit andere partijen. We hopen echter dat het document helpt om met deze partijen het gesprek aan te gaan over de noodzaak van deze aanvullende registraties. In het kader van het programma stimuleren we dat alle deelnemende partijen aan dat gesprek bijdragen.

Tijdsbesteding aan registratie

Wilt u weten hoeveel tijd u en uw collega’s in het land kwijt zijn aan registreren? Vul deze mini-enquête in van 3 vragen, en u ziet meteen hoeveel tijd uw collega's in het land kwijt zijn met registreren.

Meer informatie over registratielast

Meer informatie? Neem contact op met:

ElseSenior adviseur
Else
Stapersma
Senior adviseur e.stapersma@vilans.nl 06 22 81 07 16
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl