Wouter van den Elsen

Wouter van den Elsen

Vilans verhuist 1 september 2020 naar nieuwe locatie

Vilans is per 1 september 2020 gehuisvest op een nieuwe locatie. De kennisorganisatie voor de langdurende zorg blijft in Utrecht, maar verruilt de Catharijnesingel voor de Churchilllaan. Ook Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie, Movisie, Nederlands Jeugdinstituut (NJi), en VOBC/Landelijk Kenniscentrum LVB verhuizen gelijktijdig mee naar nieuwe pand.

16-07-2020

Thuisbasis voor organisaties in de zorg en welzijn

Een aantal organisaties gericht op zorg en welzijn is reeds gehuisvest in dit pand aan de Churchilllaan. Het gaat om organisaties zoals Ieder(in), Jeugdzorg Nederland, Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ), Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen (NVP) en Per Saldo. Met deze verhuizing wordt dit pand dus een echte thuisbasis voor organisaties in de zorg en het sociaal domein. Vilans zal vanaf 1 september te vinden zijn op de 11e, 12e en 13e verdieping. De 11e verdieping is ingeruimd voor het programma Waardigheid en trots. 

Vilans-bestuurder Marc Bindels: ‘Met onze verhuizing naar de Churchilllaan nemen we afscheid van vele mooie jaren van kennisontwikkeling en -deling vanaf de Catharijnesingel. Ook op de nieuwe locatie werken we samen met andere organisaties aan kwalitatief goede, betaalbare en verantwoorde zorg voor nu en in de toekomst. We hopen u snel in ons nieuwe pand te mogen verwelkomen.'

Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl