Waardigheid en trots op locatie biedt corona-ondersteuning

Het Vilans-programma Waardigheid en trots op locatie biedt ondersteuning op maat aan verpleeghuizen bij urgente coronavraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij infectie- en viruspreventie of het vormgeven van de bezoekregeling.

04-06-2020

Maar het kan ook gaan om vraagstukken als gevolg van de coronapandemie, zoals anderhalve-meter-zorg, stervensbegeleiding of financiële en personeelsvraagstukken. Deskundige coaches staan klaar om te helpen. 

Voor wie is corona-ondersteuning bedoeld?

Het ondersteuningsaanbod is bedoeld voor alle verpleeghuisorganisaties en -locaties. Daarnaast kunnen PGB- en VPT-aanbieders die verpleeghuiszorg leveren en geclusterde woonvormen V&V deelnemen. Organisaties hoeven geen deelnemer te zijn van het huidige programma Waardigheid en trots op locatie. Uiteraard kunnen deelnemers van Waardigheid en trots op locatie ook een beroep doen op dit corona-ondersteuningsaanbod.

Meld u aan voor corona-ondersteuning

Geen scan nodig

Het verschil met het huidige programma Waardigheid en trots op locatie is dat er geen scan nodig is en dat coaches vrijwel direct en kortdurend ondersteuning verlenen. De ondersteuning is gericht op urgente problemen en duurt tot maximaal 4 maanden. De exacte duur en intensiteit is afhankelijk van de vraagstukken die in een organisatie of op een locatie spelen.  Aan de ondersteuning zijn geen kosten verbonden voor deelnemende organisaties.

Ga naar de overzichtspagina over het coronavirus

Meer informatie? Neem contact op met:

AnnekeDirecteur Waardigheid en trots
Anneke
Augustinus
Directeur Waardigheid en trots a.augustinus@vilans.nl 06 21 31 18 06
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl