Henry Mostert

Henry Mostert

Webinar - Goed in gesprek in de zorg

Met de wordt de zorg nog meer maatwerk. Voor zorgmedewerkers betekent dit dat zij opnieuw in gesprek moeten met cliënten, familie, mantelzorgers en collega’s. Communicatie is de basis voor een goede samenwerking met mantelzorgers en om ze te ondersteunen en faciliteren.

18-05-2015

Welke afspraken willen we vanwege alle veranderingen herzien? Welke afspraken willen we behouden? Hoe kunnen we gelijkwaardig met elkaar daarover communiceren? Tweerichtingsverkeer, respect en aandacht zijn essentieel voor goede communicatie. Maar hoe pak je dat aan in de praktijk?

Basis van goed gesprek

Over dit onderwerp organiseerde Zorg voor Beter in samenwerking met In voor Mantelzorg een webinar. Henry Mostert, adviseur en coach vernieuwend zorgen, legt tijdens het webinar uit wat de basis is van een goed gesprek, waar miscommunicatie kan ontstaan en hoe u hier rekening mee houdt. Daarnaast geeft hij tips over materialen die u kunt gebruiken voor het voeren van een goed gesprek.

Wat zijn teamtrajecten en hoe gaat u hiermee aan de slag? Bekijk het in deze animatievideo over de teamtrajecten van Vernieuwend online leren.

Nieuw Leren in de Zorg

Wilt u samen met andere organisaties op zoek naar kansen en mogelijkheden om professionals en leerlingen een uitdagende leerervaring te bieden? Met Nieuw Leren in de Zorg werkt u mee aan het bundelen van kennis en kracht in de zorg en het onderwijs.

Meer informatie

Meer informatie? Neem contact op met:

HenryExpert
Henry
Mostert
Expert h.mostert@vilans.nl 06 22 80 99 90
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl