Lia Davelaar

Lia Davelaar

Zorgprotocollen voor zorg en onderwijs

Wij ontwikkelen en beheren zorgprotocollen sinds 1996. Ruim 400 organisaties in zorg en onderwijs zijn geabonneerd op ons online KICK-protocollen bestand.

11-10-2016

Wij ontwikkelen, onderhouden en beheren zorgprotocollen sinds 1996. Ruim 400 organisaties in zorg en onderwijs hebben een abonnement op ons online protocollenbestand met ongeveer 500 protocollen voor voorbehouden, risicovolle en overige handelingen. Samen met hen hebben onze medewerkers een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en vastgelegd. Zo werken we samen aan veilige en verantwoorde zorg.

Toegang krijgen tot zorgprotocollen

U kunt op 2 manieren toegang krijgen tot ons online protocollenbestand:

1. U kunt zelf een abonnement afsluiten op het online KICK-protocollen bestand. Zo beschikt u altijd en overal over protocollen die actueel, evidence en practice based zijn. U ontwikkelt zelf mee en profiteert van de kennis die er al is. Dat scheelt veel tijd en menskracht en helpt u goede zorg te bieden en verantwoorden.

2. Werkt u als ZZP-er voor een organisatie die een abonnement heeft op de online Vilans KICK-protocollen? Mogelijk kunt u met de contactpersoon van de organisatie overleggen hoe u gebruik maakt van hun abonnement. Bekijk de ledenlijst of de organisatie, waar u als ZZP’er voor werkt, een abonnement heeft op de Vilans KICK-protocollen. 

Hoe ziet het KICK-protocollen bestand eruit?

Om een beeld te krijgen van de opbouw van het online KICK-protocollen bestand, kunt u de demo bekijken. Hoe komt u daar?

URL: http://www.vilanskickprotocollen.nl
Gebruikersnaam: Vilans KICK demo klein
Wachtwoord: sleutelbloem123#

Zorgprotocollen voor zorg en onderwijs

Zorgprotocollen.nl overgedragen aan Vilans

Kijk voor meer informatie ook eens op Zorg voor Beter, Kennisplein Gehandicaptensector en Free Learning.

Meer informatie over Vilans KICK-protocollen

Meer informatie? Neem contact op met:

LiaAdviseur
Lia
Davelaar
Adviseur l.davelaar@vilans.nl 06 15 14 90 44
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl