Innovatie en Onderzoek

Goed voorbereid op de technologische toekomst

Bent u klaar voor de toekomst? Verken de technologische mogelijkheden en trends in de langdurende zorg.

Leuk al die trends en technologische ontwikkelingen, maar hoe zet ik dat in voor mijn werk? Wij helpen u.  Samen verkennen we de technologische mogelijkheden en trends in de langdurende zorg. Ga goedvoorbereid de toekomst tegemoet.

Waarom is technologie belangrijk?

De maatschappij verandert continu en de zorg verandert mee. Kwetsbare mensen blijv en langer thuis wonen, zorginstellingen leveren complexere zorg en er is meer aandacht voor zelfmanagement en samenredzaamheid. Technologie is een onmisbaar hulpmiddel bij deze ontwikkelingen. Wij helpen u de toekomst van uw organisatie verkennen. U leert welke (technologische) ontwikkelingen er spelen in de zorg en hoe u daar op inspeelt.

Ga aan de slag met innovatieve werkvormen en experimenteer met technologie. Samen doorlopen we de volgende stappen:

  • Met innovatieve werkvormen visualiseren we toekomstbeelden als inspiratie voor de dagelijkse praktijk. Daarna gaan we in gesprek over de toekomst.
  • Samen verkennen we dilemma’s. Als techniek de zorg overneemt, wat betekent dat dan voor het voorkomen van eenzaamheid? Voor deze en andere vragen zoeken we de antwoorden.
  • U werkt met onze trendwatchers en strategisch adviseur aan realistische toekomstscenario’s voor uw organisatie of samenwerkingsverband.

Het resultaat: u bent goed voorbereid op de toekomst en weet welke technologische mogelijkheden er zijn.

‘Leren voor later, dat doe je door nu te experimenteren.’ Frans van Soest, adviseur

Waarom Vilans?

Zoekt u een partij die veel praktijkervaring heeft met toekomstscenario’s ontwikkelen bij gemeenten en zorgorganisaties? Dan bent u bij ons op de juiste plek. We kennen de laatste ontwikkelingen en trends in de langdurende zorg en weten deze toe te passen.

Meer informatie? Neem contact op met:

LotteSenior adviseur
Lotte
Cornelisse
Senior adviseur l.cornelisse@vilans.nl 06 46 05 38 26
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl