Erik Breebaart
Junior adviseur

Erik
Breebaart

Junior adviseur

Mijn persoonlijke missie is om medewerkers in de zorg te ondersteunen om hun kwaliteiten te ontwikkelen met aandacht, geduld en een nuchtere blik. En dat graag op een speelse manier die aansluit bij de nieuwe technologische ontwikkelingen.

Om de zorg duurzaam te kunnen verbeteren zie ik het als belangrijk om de mensen op de werkvloer bij het proces te betrekken. Om ideeën op te halen, om feedback te verkrijgen en om producten te verbeteren. Draagkracht creëren, samen aan iets bouwen zijn elementen die ik belangrijk vind en waarvan ik weet dat het werkt!

Met mijn jarenlange praktijkervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg kan ik een realistische inschatting maken van wat er speelt op de werkvloer, wat er werkt, waar mensen tegen aan lopen en wat er ook niet werkt. Ik kan goed de verbinding maken tussen de theorie en nieuwe ontwikkelingen én de praktijk.
Een belangrijke vraag die mij drijft: hoe kan je met beperkte middelen de medewerker in de zorg helpen bij het leren en ontwikkelen? Zodat diegene geïnspireerd blijft en zijn werk met voldoening uit kan blijven voeren.

In team Kwaliteit van zorg met Erik