Ragna Walraven
Senior adviseur Vernieuwend Leren in de Zorg

Ragna
Walraven

Senior adviseur Vernieuwend Leren in de Zorg

We need to discover the root causes of success rather than the root causes of failure - David Cooperrider

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en groei van mens en organisatie, daar ligt mijn hart. Ik ben gefascineerd door de mechanismen die het leren en leerproces kunnen ondersteunen of juist frustreren. Vanuit mijn rol bij Vilans zet ik individuele zorgprofessionals en teams graag op het spoor van succesvolle ontwikkeling. Ook richt ik me op de ontwikkeling van mantelzorgers en vrijwilligers. Als de samenwerking tussen cliënten, zorgprofessionals, vrijwilligers en mantelzorgers goed is, ligt er een stevige basis voor een warme en cliëntgerichte zorgverlening.

Wat gaat al goed?

Mijn vertrekpunt is altijd aandacht geven aan wat er al er al goed gaat. Dit vormt de basis van het leerproces, de groei, de verandering.  Leren door te doen, leren van elkaar, in een veilige leeromgeving met krachtige werkvormen en gebruikmakend van spelprincipes. Steeds weer een mooie uitdaging waar ik me binnen Vilans graag voor inzet.

Wapenfeiten

  • Eerder werkte ik als adviseur Learning & development in de financiële sector. Mijn kennis en ervaring van passende leerstrategieën, mobiel leren, waarderend veranderen en ludodidactiek zet ik nu graag in voor verbetering van de kwaliteit van de langdurige zorg.
  • Advisering van passende leerstrategieën en interventies bij impactvolle verandertrajecten zoals ABR.
  • Doelgroepanalyse, ontwerp en ontwikkeling van passende interventies voor de mantelzorger, vrijwilliger en zorgprofessionals.
  • Verkennen van de toepasbaarheid en effectiviteit van vernieuwende leertechnologiën binnen de zorg zoals augmented reality, apps en interactieve video. Lees meer over protocollen uitvoeren met de AR-bril op Kennisplein Zorg voor Beter

In team Vernieuwend leren met Ragna

Marloes Keulemans
Marloes
Keulemans

Senior adviseur Vernieuwend Leren in de Zorg Senior adviseur Vernieuwend Leren in de Zorg

m.keulemans@vilans.nl

Bekijk profiel