Naar hoofdinhoud

Monique de Boer

Online specialist - Online

Mijn zoon van 10 moest geopereerd worden aan zijn tongriem. Hij zag er tegenop, maar het werd een topervaring. Persoonlijke aandacht, de juiste informatie op het juiste moment en na afloop een ijsje en een knuffeldier om de pijn te verzachten. Als moeder werd ik overal bij betrokken: wilt u mee naar de inslaapruimte? Wilt u de operatiekleding mee naar huis? Leuk voor een spreekbeurt!

Organisatie van verbinders

Net als over voetbal heeft iedereen wel een mening over de zorg. Het gaat lang niet altijd goed. De topervaring is soms ver weg. Maar ik ben ervan overtuigd: door samen te werken, kennis te delen en elkaar te inspireren brengen we de topervaring dichterbij. Vilans is een organisatie van verbinders. Als ik iets geleerd heb bij Vilans, dan is het wel dat samenwerken en kennis delen je verder brengt.

Samen werken aan betere zorg

In ons online team werken we hier elke dag aan. We verspreiden actuele kennis en online leerproducten die zorgverleners ondersteunen bij het verbeteren van de zorg. Met video’s, infographics, e-learnings en praktische tips. We vragen onze bezoekers om hun ervaringen te delen. Bijvoorbeeld over het werken met robots. Samen werken we aan betere zorg!

Wapenfeiten

  • Kennis en content ontwikkelen over persoonsgerichte zorg
  • Nieuwe vormen van content ontwikkelen: infographics, video’s, quizzen.
  • Optimaliseren van de klantreis door gebruikersonderzoek en analyse van bezoekcijfers
  • Social media kanalen opzetten en community-management