Naar hoofdinhoud

Wil Holten

Managementassistent - Backoffice

Ik vind het belangrijk dat kwetsbare mensen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze zoveel mogelijk kwaliteit van leven ervaren. En ik wil graag dat iedereen die ondersteuning nodig heeft, dat ook krijgt. Daarvoor moeten professionals zo worden toegerust dat ze hun werk goed kunnen doen. Mét aandacht voor zingeving.

Mantelzorger

De drang om me in te zetten voor kwetsbare mensen heb ik altijd al gehad. Samen met mijn twee zussen en mijn broer heb ik 4 jaar lang intensieve mantelzorg gegeven aan onze ouders. Eerst alleen wij vieren, later waren daar ook zorgprofessionals bij betrokken. De communicatie en samenwerking tussen hen en ons verliepen heel fijn. Erg belangrijk voor ons kinderen om het vol te kunnen houden. En belangrijk voor mijn ouders om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het leven.

Kwaliteit up-to-date houden

Ook in mijn werk heb ik me altijd ingezet voor mensen met beperkingen of problemen. Zo heb ik gewerkt bij de Vereniging van Vaatpatiënten, bij de Vrouwenopvang en als groepsleidster voor kinderen met een beperking. Met heel veel plezier werk ik nu bij Vilans. Hier kan ik een zinvolle bijdrage leveren aan het up-to-date houden van de kwaliteit van de langdurige zorg.

Wapenfeiten

  • Verbindende rol bij Innovatie & Onderzoek van Vilans als ondersteuner van de programmaleider
  • Was bestuurslid van een landelijke patiëntenvereniging