Naar hoofdinhoud Naar footer

Aan de slag met je Ontregelaanpak! Tips en voorbeelden

Datum/tijd

Dinsdag 23 april 2024 van 14.30 uur tot 16.00 uur

Kosten

Gratis toegang

Is er in jouw organisatie onnodige werkdruk en verlies van werkplezier door overbodige administratieve lasten, maar worstelen jullie nog met de aanpak? Tijdens deze online inspiratiesessie vertellen onder andere Lieke van der Velden en Sandra Paijmans, beide Adviseur Zorg van Zorggroep Elde Maasduinen, over hun ervaringen uit de praktijk. Zij zijn gestart met een cultuurverandering binnen hun organisatie om regeldruk op te lossen én te voorkomen in de toekomst.

We gaan samen in gesprek over wat er allemaal komt kijken bij deze cultuurverandering. Waar loop je tegenaan en hoe neem je iedereen mee binnen jouw organisatie? Met andere woorden: Hoe maak je de slag van willen en weten naar doen én blijven doen? Je verlaat de sessie dan ook met praktische handvatten om meteen stappen te kunnen zetten in jullie organisatie.

Praktische informatie   

  • Dinsdag 23 april  van 14.30-16.00 uur   
  • Kosten: Geen   
  • Voor wie: Iedereen die met het thema bezig is of gaat in de gehandicaptenzorg en/of verpleeghuiszorg (denk aan beleid-, kwaliteit- en stafmedewerkers, begeleiders en verpleegkundigen) 

Meer informatie   

Heb je vragen over de inspiratiesessie? Mail dan naar minderregeldruk@vilans.nl.   

Locatie

Online

Aanmelden

Meld je aan.

Deel deze pagina via: