Contact
Vilans

We zitten in het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar vanaf het centraal station, maar ook via de wegen rondom Utrecht. U bent van harte welkom!

Algemeen

030 78 92 300
info@vilans.nl

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
3511 GC Utrecht

Vanaf 1 september 2020 heeft Vilans een nieuw bezoekadres:  

Churchilllaan 11
3527 GV  Utrecht

Het postadres blijft hetzelfde.

Postadres

Postbus 8228
3503 RE  Utrecht

KICK

Team KICK-protocollen
030 78 92 350
kick@vilans.nl

Pers

Afdeling Communicatie
06 46 04 33 51
w.vandenelsen@vilans.nl

Klachtenregeling

Bekijk onze klachtenregeling

Leveringsvoorwaarden

Bekijk onze leveringsvoorwaarden

 

Routebeschrijving per openbaar vervoer

Ons kantoor ligt vlak achter station Utrecht Centraal en is goed bereikbaar per openbaar vervoer.  

Door de verbouwingen aan Hoog Catharijne komt het voor dat de route anders loopt dan u gewend bent. We proberen de routebeschrijving op deze pagina actueel te houden. 
 
Loop door de poortjes op het Centraal station links naar buiten en sla rechtsaf richting Hoog Catherijne. U loopt alsmaar rechtdoor en gaat na de draaideur met de roltrap naar beneden. Dit is de uitgang Moreelsepark. Onderaan de roltrap gaat u linksaf en dan direct weer naar links de Catharijnesingel op. Op nummer 47 vindt u de ingang van het gebouw aan uw linkerhand. 

Voor mensen die geen trappen kunnen lopen 

In de stationshal aan de kant van Hoog Catherijne vindt u een lift. Volg de route zoals hierboven is aangegeven. Bij ons aangekomen, loopt u nog 50 meter door en gaat u linksaf de Westerstraat in. Ga na ongeveer 20 meter linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant. Als u aanbelt, opent de receptie de deur. U kunt met de lift naar de begane grond, waar de receptie is. 

Routebeschrijving per auto

Komt u met de auto? Dan kunt u (betaald) parkeren in de parkeergarages P1 en P2 in de Spoorstraat. Let op: door werkzaamheden zijn deze parkeergarages niet altijd goed bereikbaar. Volg de instructies van de verkeersregelaars.  

Vanuit Arnhem (A12)

Volg Ring Utrecht-zuid. Neem afrit nummer 17 richting Utrecht. Ga aan het eind van de afslag rechtsaf de Europalaan in. Rijd rechtdoor (u neemt 2 rotondes) tot u een T-splitsing bereikt. Daar slaat u rechtsaf de Weg der Verenigde Naties in. Deze loopt door in de Graadt van Roggenweg. Blijf rechtdoor rijden en de borden Centrum volgen. U rijdt dan de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnebaan op. Meteen na de bocht volgt u de rechterrijstrook (niet de tunnel inrijden). Direct na de volgende verkeerslichten, rijdt u een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) in. Deze bevinden zich tussen het station en de Catherijnesingel.  

Vanuit Hilversum (A27) 

Volg op de Ring Utrecht-oost en bij verkeersknooppunt Rijnsweerd de borden Utrecht Centrum. Dit brengt u op de A28. Aan het einde van de A28 gaat u linksaf de Waterlinieweg in. Volg de borden Centrum tot op de Catharijnesingel. Na de verkeerslichten kunt u linksaf de Spoorstraat in. Parkeer uw auto in een van de parkeergarages (P1 en P2) tussen het station en de Catharijnesingel.  

Vanuit Amersfoort (A28) 

Volg de beschrijving vanuit de richting Hilversum vanaf de A28.  

Vanuit Amsterdam (A2) 

Neem de Ring Utrecht-west afrit nummer 7, Oog in Al. Volg de borden Utrecht. Na het Amsterdam-Rijnkanaal bij de verkeerslichten rechtdoor, borden Centrum volgen. Rijd de Vleutenseweg af. Ga aan het eind rechtdoor de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnesingel op. Meteen na de bocht blijft u de rechterrijstrook volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.  

Vanuit Den Haag / Rotterdam (A12) 

Volg de borden Ring Utrecht-west. Neem vervolgens de eerste afrit (nummer 8), Centrum. Volg de borden Jaarbeurs, steeds rechtdoor over de Martin Luther Kinglaan, de Weg der Verenigde Naties en de Graadt van Roggenweg. Rechtdoor rijden, borden Centrum volgen. U rijdt dan de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnesingel op. Meteen na de bocht de rechterrijstrook blijven volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel. 

Vanuit Breda / Den Bosch (A2) 

Volg de borden Ring Utrecht-west. Volg vanaf hier de beschrijving vanuit de richting Den Haag / Rotterdam.  

In bezit van een parkeerkaart Invaliden?

Zorg dat uw parkeerplek is gereserveerd. Volg de aanwijzingen hierboven tot u op de Catharijnesingel bent. Rijd de Westerstraat in. Ga na ongeveer 20 meter linksaf de parkeerplaats op. Hier vindt u 2 invalidenparkeerplaatsen. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, opent de receptie de deur. U kunt met de lift naar de begane grond, waar de receptie is. 

Toegang voor mindervaliden

De entree voor mindervaliden vindt u aan de achterzijde van het pand. Reserveer de parkeerplekken via de Servicedesk, telefoon 030 23 06 333. Via de achteringang van het gebouw gaat u met de lift naar de begane grond.  

Staat u aan de voorkant en wilt u contact met de receptie? Gebruik de intercom.  

Vanaf de entree lopen geleidelijnen naar de liften. In de lift vindt u etagecijfers in braille. Iedere etage is drempelvrij. De deuren zijn breed genoeg voor de draaicirkel van een rolstoel.