Naar hoofdinhoud Naar footer

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Routebeschrijving per openbaar vervoer

Reis naar Station Utrecht CS, neem de uitgang Jaarbeurszijde en volg de bordjes tram of bus. Elke tien minuten gaan er meerdere bussen langs de Churchilllaan. Neem een bus die stopt bij halte Kanaleneiland. U kunt ook de sneltram richting IJsselstein of Nieuwegein nemen. Deze vertrekt iedere 7 minuten. Stap uit op halte Winkelcentrum Kanaleneiland. Loop nadat u uit de bus of sneltram bent gestapt naar Winkelcentrum Nova (Kanaleneiland).

Vilans is te vinden op de 11e, 12e en 13e verdieping boven het winkelcentrum in het hoge, witte gebouw, de kantoortoren ‘Piet van Dommelenhuis’. De 11e verdieping is ingeruimd voor het programma Waardigheid en trots.

Met de fiets of te voet

Wilt u vanaf het station Utrecht CS fietsen of wandelen? Wandelen duurt ongeveer 30 minuten, fietsen ongeveer 10 minuten. Bij het station zijn OV-fietsen te huur.

Routebeschrijving per auto

Een actuele routebeschrijving is te vinden op de routeplanner van de ANWB

Parkeerbeleid

De aangrenzende parkeergarage van Winkelcentrum Nova (Kanaleneiland) en het parkeerterrein buiten zijn afgesloten met slagbomen. U kunt alleen de eerste twee uur gratis parkeren. Daarna is het betaald parkeren en gelden de volgende tarieven:

  • Na de eerste 2 uur: de eerste 30 minuten €0,50
  • Volgende 30 minuten €0,50
  • Hierna (dus na 3e uur) €5,00 per uur met een maximum van € 25,- per dag

De ingang ligt aan de Trumanlaan. De garage is open van 07.00 tot 21.00 uur.

Alternatieven parkeermogelijkheden

  • Betaald: P+R-terrein Papendorp