Naar hoofdinhoud Naar footer

Contact maken met mensen met dementie: hoe doe je dat? #Dementie Lenteweek

Datum/tijd

Maandag 08 april 2024 van 14.00 uur tot 15.00 uur

Hoe kun je iemand met dementie het best begeleiden? Het begint bij zelf meer begrijpen van dementie. Hoe meer jij begrijpt, hoe beter je de begeleiding hierop kan aanpassen. Tijdens de workshop doe je op een interactieve manier de basiskennis rondom dementie op. Met behulp van foto’s, video’s, muziek en vraag en antwoord werkvormen verbeter jij je vaardigheden, in het contact met mensen met een vorm van dementie. En gaan we aan de slag met het vergroten van begrip voor mensen met dementie.

Wil je basiskennis op doen over dementie? Of je vaardigheden verbeteren voor in de omgang met mensen met dementie? Dan zien we je graag bij de workshop!

Wanneer?

Maandag 8 april van 14.00-15.00 uur (online)

Voor wie?

De Dementie Lenteweek is met name bedoeld voor zorgmedewerkers, mantelzorgers, helpenden, gastvrouwen, vrijwilligers(coördinatoren), beleidsadviseurs en andere geïnteresseerden in dementiezorg en -ondersteuning. 
 

De Dementie Lenteweek 2024

Deze webinar wordt door zorgorganisatie Pleyade aangeboden en is onderdeel van de Dementie Lenteweek 2024. De Dementie Lenteweek wordt georganiseerd door het Kennisnetwerk Dementie. Dit netwerk bestaat uit de volgende zorgorganisaties: AxionContinu, Pleyade, SZMK, Topaz, WZH en ZHGA. Vilans faciliteert het netwerk en deze lenteweek. Bekijk het hele programma van deze week.

Aanmelden

Via het evenementenportaal  

Let op: Inschrijving verloopt via onze evenemententool, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig, om het je nadien makkelijker te maken in te schrijven voor alle Vilans-evenementen. De eerste keer dat je inschrijft kan het tot 2 dagen duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding te voltooien. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Locatie

Online

Deel deze pagina via: