Naar hoofdinhoud Naar footer

Volledig Pakket Thuis (VPT): een andere manier van dementiezorg #Dementie Lenteweek

Datum/tijd

Dinsdag 09 april 2024 van 13.00 uur tot 14.15 uur

Kosten

Gratis toegang

Veel mensen met dementie willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, in hun eigen omgeving. Ook wanneer ze zwaardere zorg nodig hebben. Het aantal verpleeghuisplaatsen is en blijft beperkt, dit vraagt om een andere manier van het organiseren van dementiezorg. Het Volledig Pakket Thuis (VPT) is één van de manieren om zwaardere thuiszorg te organiseren en realiseren.

In de workshop gaan we dieper in op wat het VPT de mensen met dementie  en mantelzorgers kan brengen. En vertellen we je ook alles over hoe je het VPT kan organiseren.  Het zal een interactieve workshop worden, waarin we kijken naar de toekomst van dementie en het VPT.

Wanneer?

Dinsdag 9 april van 13.00-14.15 uur (online)

Voor wie?

De Dementie Lenteweek is met name bedoeld voor zorgmedewerkers, mantelzorgers, helpenden, gastvrouwen, vrijwilligers(coördinatoren), beleidsadviseurs en andere geïnteresseerden in dementiezorg en -ondersteuning. 

De Dementie Lenteweek 2024

Deze webinar wordt door zorgorganisatie Zonnnehuisgroep Amstelland aangeboden en is onderdeel van de Dementie Lenteweek 2024. De Dementie Lenteweek wordt georganiseerd door het Kennisnetwerk Dementie. Dit netwerk bestaat uit de volgende zorgorganisaties: AxionContinu, Pleyade, SZMK, Topaz, WZH en ZHGA. Vilans faciliteert het netwerk en deze lenteweek. Bekijk het hele programma van deze week.

Aanmelden

Via het evenementenportaal 

Let op: Inschrijving verloopt via onze evenemententool, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig, om het je nadien makkelijker te maken in te schrijven voor alle Vilans-evenementen. De eerste keer dat je inschrijft kan het tot 2 dagen duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding te voltooien. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Locatie

Online

Deel deze pagina via: