Naar hoofdinhoud Naar footer

Infectiepreventiecafé - Samenwerken aan infectiepreventie: zzp en vaste krachten

Datum/tijd

Dinsdag 14 mei 2024 van 10.00 uur tot 11.00 uur

Samenwerken gaat niet altijd vanzelf, ook niet als het gaat om infectiepreventie. Wil jij ontdekken hoe je beter kunt samenwerken? Of je nu een vaste kracht bent of zzp'er, het infectiepreventiecafé biedt de gelegenheid om in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en samen oplossingen te vinden voor dilemma’s die je in de praktijk tegenkomt.

Schuif aan bij het infectiepreventiecafé als je op zoek bent naar nieuwe ideeën of als je wil leren van anderen en de kracht van samenwerking wil ontdekken. 

Schrijf je nu in

Meld je nu aan voor het infectiepreventiecafé met dit online formulier. Na inschrijving ontvang je per e-mail een link voor deelname aan de online bijeenkomst. Neem bij vragen contact op via infectiepreventie@vilans.nl.

Let op: Inschrijving verloopt via de evenemententool van Vilans, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig. De eerste keer dat je inschrijft kan enkele uren - maximaal één (kantoor)werkdag - duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding te voltooien en kun je je inschrijven. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Voor wie?

Stafmedewerkers beleid/kwaliteit, (kwaliteits)verpleegkundigen, verzorgenden, zzp’ers/uitzendkrachten en flexmedewerkers en anderen die zich bezig houden met IP in de verpleeghuissector. 

Meer weten

Lees meer over het thema Infectiepreventie op Zorg voor Beter.

Doe mee aan Samen werken aan infectiepreventie

Wil je aan de slag met het verbeteren van hygiënisch werken en het voorkomen van infecties? Het programma ‘Samen werken aan infectiepreventie’ ondersteunt jouw organisatie daar graag bij. Gedragsverandering en samenwerking staan in de aanpak centraal. Heb je interesse? Lees meer over het programma op de website van Vilans

Locatie

Online

Deel deze pagina via: