Naar hoofdinhoud Naar footer

Werken met stepped care – Leerkring MGZ

Datum/tijd

Maandag 11 december 2023 van 13.00 uur tot 14.30 uur

Praat maandagmiddag 11 december mee over het onderwerp stepped care tijdens de aftrap van de eerste leerkring van het programma Medisch-generalistische zorg in de regio.

Tijdens deze online bijeenkomst gaan we van 13.00 tot 14.30 uur in op de bijdrage van stepped care aan de toegankelijkheid van zorg in de regio. We presenteren een goed voorbeeld uit de regio en delen praktische handvatten. Daarnaast is er ruimte om samen in gesprek te gaan over stepped care in de praktijk, om zo ideeën en geleerde lessen met elkaar uit te wisselen. 

Praktische informatie

Datum: 11 december 2023 van 13:00 tot 14:30 uur
Kosten: Gratis
Locatie: Online via MS Teams
Aanmelden: Inschrijfformulier leerkring MGZ

Wat verwachten we van deelnemers aan deze leerkring?

Dit is een eerste bijeenkomst van de leerkring stepped care. Als deelnemer ben je van plan ook in 2024 meerdere keren aan te sluiten in de opvolgende sessies van deze leerkring. Vanuit je professie ben je geïnteresseerd in het stepped care model en wil je verdere stappen zetten om dit model in jouw regio (verder) te ontwikkelen. 

Voor wie?

Deze leerkring is voor specialisten ouderengeneeskunde, gz-psychologen, huisartsen, artsen verstandelijk gehandicapten, verpleegkundig specialisten, physician assistants, orthopedagoog generalisten, bestuurders, managers, zorginkopers, regionale programmamanagers, projectleiders, beleidsmakers en opleiders.  

Leerkringen Medische-generalistische zorg in de regio

De leerkring stepped care is een eerste leerkring vanuit het programma Medisch-generalistische zorg in de regio (MGZ). Vanuit het programma bereidt Vilans meerdere leerkringen op relevante onderwerpen rondom de medisch-generalistische zorg voor. Deelnemers komen daarin samen om met elkaar te sparren, om ideeën, geleerde lessen en kennis uit te wisselen én om samen te leren over een specifiek vraagstuk of onderwerp rondom toekomstbestendige medisch-generalistische zorg. Waar ligt uw behoefte? Help ons en vul de vragenlijst in: https://www.menti.com/albb94k1vugi 

Deel deze pagina via:

Contactpersoon