Naar hoofdinhoud Naar footer

Lunch-webinar: de digitale basis op orde

Datum/tijd

Donderdag 26 oktober 2023 van 12.30 uur tot 13.30 uur

Hoe vaak hoor je niet dat implementatie van digitale zorg strandt in de implementatiefase? Om echt stappen te maken met digitale zorg, of om een begin te kunnen maken richting toekomstbestendige zorg, moet een zorgorganisatie eerst haar bedrijfsvoering op orde hebben. De basis op orde, noemen we dat. Hoe staat het er in jouw organisatie voor? Kom naar het webinar op 26 oktober om meer te leren over dit thema.

Dit webinar is onderdeel van de SPOT ON-week over de digitale basis op orde van 23 tot en met 27 oktober.

Basis op orde

Maar wat bedoelen we met de basis op orde hebben. Denk bijvoorbeeld aan de visie van jouw organisatie, en aan de technische infrastructuur zoals centrale ICT-systemen en netwerken. Denk ook aan je vastgoed (wat is de staat van je gebouw), de organisatiestructuur en het scholen van zorgmedewerkers. Het op orde hebben van deze zaken vraagt heel wat van een organisatie. Pas wanneer deze aspecten goed op orde zijn, kan er verder gebouwd worden aan de technologiebasis van de organisatie.

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit webinar nemen we je mee in wat er bij komt kijken om de basis van je organisatie op orde te krijgen. Vervolgens komen Arnold van Hunnik (Directeur informatisering en automatisering), en Bianca Hol (Manager ICT) van AxionContinu vertellen wat er in hun organisatie gebeurt op dit vlak. Vanuit hun ICT achtergrond kijken ze zorgbreed wat er nodig is in de organisatie. Een kijkje in de keuken dus!

Via de chatfunctie is het mogelijk vragen te stellen aan de sprekers en de experts van Waardigheid en trots voor de toekomst.

Aanmelden

Wil jij in een uurtje bijgepraat worden over dit belangrijke thema? Meld je dan kosteloos aan. Let op: je dient je eenmalig te registreren om deel te kunnen nemen.  Bij een volgende aanmelding is dit niet meer nodig.

Type evenement

Online

Aanmelden

Aanmelden

Deel deze pagina via: