Naar hoofdinhoud Naar footer

Slimme Zorg Estafette: Aan de slag met het lespakket over (technologische) hulpmiddelen

Datum/tijd

Woensdag 31 januari 2024 van 16.00 uur tot 16.45 uur

In een tijd waarin de vergrijzing toeneemt en het aantal zorgprofessionals afneemt, is het belangrijk dat docenten hun studenten voorbereiden op de zorg van morgen. Technologie speelt hierbij een cruciale rol, in het ondersteunen van zorg en het bevorderen van zelfredzaamheid. Daarom presenteren wij met trots het lespakket 'Aan de slag met (technologische) hulpmiddelen', ontwikkeld in samenwerking tussen Vilans en het Deltion College.

Als docent krijg je met dit flexibele lespakket diverse tools om het thema op verschillende manieren te benaderen en je studenten te betrekken. Tijdens het webinar delen expert docent Jolanda van Til en adviseur Myrthe van der Meeren inzichten over effectief gebruik van het lespakket en het toevoegen van een persoonlijk accent. Jolanda deelt waardevolle ervaringen uit zes eerstejaars verpleegkunde klassen.

Hoewel het oorspronkelijk voor het mbo-onderwijs is ontwikkeld, is het lespakket toegankelijk en bruikbaar in elke vorm van zorgonderwijs. Het is vrij en laagdrempelig inzetbaar, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan jouw onderwijsbehoeften.

Samen kunnen we de zorg van morgen vormgeven. Doe mee, ontdek de mogelijkheden van het lespakket en inspireer de volgende generatie zorgprofessionals!

Thema(s)

Langer thuis wonen
Zelfzorg/preventie

Domein(en)

Verpleeghuiszorg
Thuiszorg
Onderwijs

Organisatie(s)

Vilans Hulpmiddelenwijzer
Deltion College

Locatie

Online

Locatie

Online

Deel deze pagina via: