Naar hoofdinhoud Naar footer

Webinar: Onderwijs en opleiden, zo gebruiken zij de Vilans Protocollen!

Datum/tijd

Dinsdag 30 januari 2024 van 14.00 uur tot 15.00 uur

De Vilans protocollen zijn voor veel zorgprofessionals een hulpmiddel bij het leren uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Maar hoe worden deze ingezet tijdens een opleiding? En wat zijn er voor voorbeelden over opleiden in de praktijk? In dit webinar gaan we in op het gebruik van de Vilans protocollen binnen het onderwijs en een opleidingsacademie. De sprekers zijn een docent van het MBO en een opleidingsadviseur uit een ouderenzorgorganisatie.

Aanmelden kan via de volgende link: Webinar: 'Onderwijs en opleiden, zo gebruiken zij de Vilans Protocollen! - OutSite - Standaard

Let op: Vilans werkt sinds kort met een evenementenportaal. Bij een registratie kan het twee dagen duren voordat jouw account is aangemaakt. Pas nadat je account is aangemaakt kan je je aanmelden voor het webinar.

Over dit webinar

In dit webinar vertellen 2 gastsprekers hoe zij de Vilans protocollen inzetten tijdens een opleiding in de zorg. Een kijkje in de keuken bij een onderwijsinstelling over het gebruik van de protocollen tijdens de lessen. Daarnaast neemt een ouderenzorg organisatie je mee hoe zij de Vilans protocollen inzetten bij het leerhuis.

Wat, waar, wanneer?

  • Wanneer: Dinsdag 30 januari, van 14.00 – 15.00
  • Waar: Online, via MS Teams
  • Wie: Verzorgenden, (kwaliteits)verpleegkundigen, teammanagers, beleidsmedewerkers en andere zorgprofessionals.
  • Kosten: Gratis

Locatie

Online

Aanmelden

Aanmelden

Deel deze pagina via: