Naar hoofdinhoud Naar footer

Wzd Café - Ken je cliënt

Datum/tijd

Donderdag 18 april 2024 van 13.00 uur tot 14.00 uur

Zorg verleen je iedere dag. Je wil het beste doen voor je cliënt. Maar soms weigert iemand jouw zorg. Of kan je cliënt zelf niet beslissen of het nodig is. Om te voorkomen dat je onvrijwillige zorg verleent, is het van belang om jouw cliënt goed te kennen. Waar heeft hij of zij behoefte aan en wat vindt hij of zij juist onprettig? Op 18 april vindt het online Wzd Café ‘Ken je cliënt’ plaats.

Tijdens dit café neemt expert Judith Oosterom je mee in het thema. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor het stellen van vragen en het delen van eventuele dilemma’s.

Praktische informatie 

Datum: donderdag 18 april 2024 van 13.00-14.00 uur
Kosten: geen 
Locatie: online 
Aanmelden: meld je aan

Er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. Na inschrijving ontvang je per e-mail een link voor deelname aan het online café. Neem bij vragen contact op via wzd@vilans.nl.

Locatie

Online

Aanmelden

Via het evenementenportaal

Let op: Inschrijving verloopt via onze evenemententool, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig, om het je nadien makkelijker te maken in te schrijven voor alle Vilans-evenementen. De eerste keer dat je inschrijft kan het tot 2 dagen duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding te voltooien. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Deel deze pagina via: