Naar hoofdinhoud Naar footer

Wzd Grand Café ambulant

Datum/tijd

Donderdag 08 februari 2024 van 15.00 uur tot 16.30 uur

Veel kennis en informatie over de Wet zorg en dwang (Wzd) gaat over de intramurale setting. Toch geldt de Wzd ook voor zorgprofessionals die zorg bieden in de zorg thuis. Speciaal voor deze zorgprofessionals organiseert Vilans donderdag 8 februari 2024 een speciaal Wzd Grand Café.

Hoe ga je in ambulante situaties om met onvrijwillige zorg en wat moet je hier allemaal voor regelen? Verschillende sprekers schuiven aan om te vertellen over hun ervaringen en geleerde lessen tijdens de praktijktuinen Wzd van ActiZ. Is dit een onderwerp waar jij je mee bezighoudt? Dan wil je dit speciale Wzd Café niet missen! 

Save the date! 

Praktische informatie 

Datum: donderdag 8 februari 2024 van 15.00-16.30 uur
Kosten: geen 
Locatie: online

Locatie

Online

Aanmelden

Via het evenementenportaal

Let op: Inschrijving verloopt via onze evenemententool, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig, om het je nadien makkelijker te maken in te schrijven voor alle Vilans-evenementen. De eerste keer dat je inschrijft kan het tot 2 dagen duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding voor het grand café te voltooien. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Deel deze pagina via: