Naar hoofdinhoud Naar footer

Betaalomgeving Mijn Vilans Protocollen vernieuwd

Gepubliceerd op: 29-02-2024

Afgelopen maand lieten we aan de gebruikers van het portaal van Mijn Vilans Protocollen weten dat het portaal twee uur uit de lucht ging. Dit had alles te maken met een update van het betaalportaal Mijn Vilans Protocollen. We vernieuwden de techniek om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Wat is er allemaal verbeterd?

In 2021 is het KICK-portaal vervangen door het Mijn Vilans Protocollen portaal. Het hele portaal werd toen vernieuwd, behalve de betaalomgeving. Dit is een omgeving waar zzp’ers en kleine organisaties een abonnement kunnen afsluiten op de Vilans Protocollen. Nu was het moment om het betaalportaal te vernieuwen.

Wat is er vernieuwd aan het betaalsysteem?

1. Waardebonnen toegevoegd

Vaak hebben leden vanuit een brancheorganisatie een abonnement op de Vilans Protocollen dat de organisatie (deels) betaalt. Er is nu de optie voor brancheorganisaties om waardebonnen aan te schaffen. Het lid kan de bon vervolgens inruilen voor een abonnement.

Je kunt zelf als zzp’er ook een waardebon kopen en daarmee iemand een lidmaatschap op de Vilans Protocollen van een jaar cadeau doen.

2. Internationale betalingen

Naast iDEAL is Bancontact toegevoegd als betaalmogelijkheid. Zo kunnen ook gebruikers uit België makkelijker betalen. En vanuit sommige overzeese landen, zoals het Caribisch gebied, kan men straks ook met een creditcard betalen.

Wist je dat?

Op dit moment maken al 9 zorgorganisaties en ziekenhuizen uit het Caribisch gebied gebruik van de Vilans Protocollen.

3. Frissere uitstraling

Het portaal heeft een moderne uitstraling gekregen. Ben je benieuwd naar de nieuwe betaalomgeving? Ga dan naar: https://abonnementen.vilansprotocollen.nl/

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan