Naar hoofdinhoud Naar footer

Nog beter vinden wat je zoekt op het vernieuwde Kennisplein Gehandicaptensector

Gepubliceerd op: 17-01-2023

Kennisplein Gehandicaptensector heeft een vernieuwde en verbeterde website. Naast een nieuwe vormgeving is de site gebruiksvriendelijker gemaakt en is een verbeterde zoek- en filterfunctie toegevoegd. De nieuwe opzet helpt je eenvoudiger je weg te vinden op het nieuwe Kennisplein Gehandicaptensector. Neem snel een kijkje!

Wat is er verbeterd?

  • Naast veel functionele verbeteringen zie je ook een nieuwe vormgeving, die rustiger en gebruiksvriendelijker is. Er is rekening gehouden met verbeterwensen vanuit gebruikers. De website oogt frisser.
  • Prominent op de homepage vind je nu een zoekbalk. Dit zorgt ervoor dat je direct en gericht aan de slag kunt met je vraag. Vervolgens kun je de resultaten sorteren en filteren zodat je makkelijker die dingen vindt die je zoekt. Meer focus in je zoekactie dus!
  • Op de homepage vind je ook al wat recent en uitgelicht nieuws, verhalen, thema’s en tools. Als je liever via een menustructuur je weg zoekt dan is er nog steeds een navigatiebalk die je brengt naar de rubrieken ‘actueel, ‘cliëntgroepen’, ‘thema’s’, ‘tips en tools’.

Cato Habets, ambassadeur voor de gehandicaptenzorg: ‘Wat ziet de site er tof uit! Wat meer overzichtelijk ook.’

De nieuwe zoekfunctie lichten we voor de liefhebber graag nog even toe in een kort filmpje.

Neem een kijkje!

De samenwerkende partijen achter het Kennisplein Gehandicaptensector (VGN, ZonMw, MEE NL en Vilans) zijn trots op de nieuwe site. We nodigen je uit om een kijkje te nemen en te zoeken naar de kennis en verhalen die jij nodig hebt. Bekijk de website. 

We hebben het afgelopen jaar met heel veel betrokkenen hard gewerkt aan deze nieuwe site en blijven ook de komende tijd werken aan verbeteringen ervan.

Ron Magnée, ZonMw: ‘Van oudsher is het Kennisplein Gehandicaptensector al een omvangrijke en solide bron van kennis. Maar met deze transformatie is de website nog een stuk aantrekkelijker, intuïtiever en toegankelijker vormgegeven.' 

Deel deze pagina via: