Naar hoofdinhoud Naar footer

Innovatie-impuls on tour #InZo2023

Gepubliceerd op: 17-10-2023

Het is bijna zover! InZo presenteert dit jaar de Innovatie-impuls on tour. We bezoeken 4 regio’s: Oost, West, Noord en Zuid. In november en december vind je een on-tour-bijeenkomst op de agenda bij een zorgorganisatie in jouw regio. Tijdens deze bijeenkomsten zie, hoor én beleef je hoe zorgtechnologie kan bijdragen aan meer eigen regie en zelfredzaamheid voor mensen met een beperking. De bijeenkomsten worden begeleid door Eva Eikhout en Lucille Werner.

Door technologie in te zetten als logische aanvulling op de dagelijkse zorg en ondersteuning kunnen mensen met een beperking meer kwaliteit van leven ervaren. Wanneer het aansluit bij de wensen, behoeften en mogelijkheden, kan zorgtechnologie een positief verschil maken in iemands leven. Vanuit Innovatie-impuls 2 ondersteunen we zorgprofessionals om technologie duurzaam te implementeren of op te schalen. Laat je inspireren om zelf aan de slag te gaan met zorgtechnologie via de Innovatie-Route. 

Wat kun je verwachten?

Het programma is per regio verschillend. Klik op de hieronder staande data voor meer info. Wat kun je in ieder geval verwachten? 

De dagvoorzitter neemt je mee in inspirerende voorbeelden uit de praktijk. De mensen die zelf hebben bijgedragen aan deze vernieuwingen vertellen hierover. En er is nog veel meer te beleven. Probeer verschillende vernieuwende  zorgtechnologieën zelf uit. Los zorgvragen op in de Escape Room. Stel al je vragen over het implementeren en opschalen van zorgtechnologieën en de Innovatie-Route aan de experts. En praat bij met collega’s onder het genot van een hapje en drankje.  

Voor wie 

Innovatiemanagers, implementatiemanagers, projectmanagers en zorgbegeleiders

Kom ook en meld je aan!  

De inschrijving per regio is open. Meld je nu aan!

Programma, data en locaties 

Innovatie-impuls on tour vindt één keer per regio plaats van 10:00 tot 15:00 uur. Klik op de data voor meer informatie over het programma in de regio. 

Heb je vragen? Mail ze naar innovatieimpuls@vilans.nl 

Lees meer over Innovatie-impuls 2 en de Innovatie-Route

De Innovatie-impuls on tour wordt gepresenteerd door #InZo2023. Innovatie-impuls 2 is een programma van Vilans in samenwerking met Academy Het Dorp, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als onderdeel van de Toekomstagenda: Zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking. 

Deel deze pagina via: