Naar hoofdinhoud Naar footer

JAIN Challenge 2023: Oproep aan alle ontwikkelaars van technologie voor mensen met dementie

Gepubliceerd op: 19-04-2023

We zijn op zoek naar ontwikkelaars met een product of prototype voor mensen met dementie voor de JAIN Challenge 2023. De JAIN Challenge is een wedstrijd voor ontwikkelde technische producten en diensten op basis van eHealth en kunstmatige intelligentie, die de kwaliteit van leven de zelfredzaamheid van mensen met dementie en hun mantelzorgers ondersteunen en de werkdruk voor professionals, naasten en mantelzorgers verminderen.

Het aantal mensen met dementie neemt helaas snel toe. De ziekte vormt een groot probleem voor mensen die de ziekte krijgen en hun naasten. Daarom organiseert Joint Artificial Intelligence Network de JAIN Challenge! Dé competitie die zicht richt op eHealth & AI-toepassingen voor mensen met dementie en hun verzorgers.

Twee categorieën

Ook dit jaar zijn er weer 2 categorieën: marktklare producten en prototypen. Voorgaande jaren waren de JAIN Challenges een groot succes en ook dit jaar maak je kans om veel zichtbaarheid te krijgen bij verzorgers, zorgorganisaties en investeerders. Wacht daarom niet en schrijf je in voor JAIN Challenge 2023! 

Inschrijven kan tot 19 mei via: https://www.jainprojects.com/jain-challenge-nl/. Moge de beste ontwikkelaars winnen!

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan